Categories: wenskaarten

HUWELIJK MARIJE EN LAURENS

Categorie: wenskaarten Opdrachtgever: particulier Project: Het eiland Terschelling betekent veel voor dit koppel. Het huwelijksaanzoek heeft er plaats gevonden en ook het huwelijk zal er worden voltrokken. Beide kaarten die ik heb gemaakt zijn daarom doortrokken van de eiland-sfeer. Op verzoek van het stel heb ik er voor gezorgd dat het geheel geen te vrouwelijke uitstraling…

GEBOORTE LUS

Categorie: wenskaarten Opdrachtgever: particulier Project: Het geboortekaartje van Lus heeft een ‘zoet’ thema. Haar naam is opgebouwd uit gefotografeerd snoep en de illustraties zijn deels samengesteld uit snoepgoed.

HUWELIJK MARIANNE & PHILIPPE

Categorie: wenskaarten Opdrachtgever: particulier Project: Op deze trouwkaart heb ik het koppel dansend geportretteerd. Het stel houdt van een romantisch plaatje en van witte en beige tinten en dat komt terug in het ontwerp en de kleurkeuze voor deze wenskaart.

GEBOORTE GIULIA LOREN

Categorie: wenskaarten Opdrachtgever: particulier Project: Voor dit geboortekaartje voor Giulia Loren heb ik als thema de nachtelijke hemel gekozen. De volle maan is een stoer element; de ouders van Giulia hebben veel met astrologie en dat komt op deze manier terug in het gekozen beeld.

GEBOORTE YANNINCK

Categorie: wenskaarten Opdrachtgever: particulier Project: Deze ouders wilden een uniek kaartje voor hun wondertje. Bij het tweede kindje heb ik het karaktertje van het eerste kaartje (het krokodilletje) terug laten komen. De maan had een bijzondere betekenis bij deze zwangerschap en daarom is het kindje de maan geworden met op de achtergrond zijn sterrenbeeld.