Categories: illustratie

BLOSSOM BOOKS / HET BOEKENDAGBOEK

Het Boekendagboek is een boek voorzien van invullijsten bijv. 'top 5 ugly cry', quotes en illustraties. Het is voor young adults die gek zijn op boeken. Voor dit project heb ik de vormgeving van de omslag, quotes en spreads gedaan. Natuurlijk zijn de illustraties ook door mij gemaakt.

PORTRET

Categorie: illustratie Opdrachtgever: Particulier Project: Deze opdracht vond ik heel speciaal. Ik werd ingehuurd om een portret van een stelletje te illustreren. Dit zou als geschenk dienen voor hun 10 jarig jubileum.

HAPPY IN SHAPE

Categorie: illustratie Opdrachtgever: Pijper Media, redactie Happy in Shape Project: Om de maand heeft Happy in Shape Magazine weer een work-out voor je in petto. Deze oefeningen zijn makkelijker uit te leggen aan de hand van illustraties. Bij serieuze sportoefeningen mag wel wat humor, vandaar de grappige gelaatsuitdrukkingen.

DOKTER ROBOT

Categorie: illustratie Opdrachtgever: Sanoma, redactie Margriet Project: Hier komt tekst.

GROENTEN

Categorie: illustraties Opdrachtgever: eigen werk Project: In het kader van mijn ambitie om niet alleen in opdracht te werken, maar ook eigen werk op de markt te zetten heb ik een serie zeefdrukken van verschillende groenten gemaakt. Op dit moment heb ik peper, radijs en asperges in mijn groentenwinkel. More to come – hou mijn Etsy-shop…

MENTALE SCHOONMAAK

Categorie: illustraties Opdrachtgever: Sanoma, redactie Flair Project: Tijd voor een grote schoonmaak in je hoofd? Flair duikt als onderdeel van de serie ‘Ontwikkel jezelf’ in de problematiek van rust, reinheid en ruimte in je hoofd. Ook voor dit artikel heb ik een paginagrote illustratie gemaakt, waarbij veel voorkomende gedachtenkronkels zijn weergegeven als haren op een hoofd.

POETRY FOUNDATION

Categorie: illustratie Opdrachtgever: Poetry Foundation Project: Bij Poetry Foundation ontdek je de beste poëzie. Met dit online platform maken zij de poëzie zichtbaarder en daarmee wordt deze hopelijk wat invloedrijker in onze samenleving. Voor deze opdracht mocht ik bij drie poëzie artikelen wat moois illustreren. De linker illustratie gaat over 'Back to school with poetry', de illustratie rechtsboven hoort bij het…

DE LEUKSTE

Categorie: illustraties Opdrachtgever: Sanoma, redactie Margriet Project: Hier komt tekst

APPLEPIEPIECES

Categorie: Illustratie Opdrachtgever: Applepiepieces Project: Applepiepieces is een webshop waar je sieraden met feel good en symboliek vind. Voor deze webshop ontwierp ik een bedankkaartje die meegestuurd wordt met de gekochte sieraden.

DAGDROOM

Categorie: illustraties Opdrachtgever: Sanoma, redactie Flair Project: Fantaseren, dagdromen is belangrijk voor je ontwikkeling. Voor een artikel in Flair dat dit thema uitdiept heb ik een paginagrote illustratie met als titel ‘Niet storen, ik dagdroom’ gemaakt. Net als met de andere illustratieve ‘strooisels’ voor dit artikel heb ik daarbij rekening gehouden met de kleuren van het…