Categories: infographic

SPOORKAART VAN NEDERLAND

Categorie: infographics Opdrachtgever: G+J Media Nederland C.V., redactie Spoor Magazine Project: Elk seizoen heeft Spoor Magazine 3 city trips voor je in petto. Deze kaarten laten zien waar de hotspots te vinden zijn.

ACADEMIE VAN DE STAD

Categorie: infographics Opdrachtgever: Academie van de Stad Project: Academie van de Stad verbindt studenten met de samenleving. Samen met hun stedelijke partners en het hoger onderwijs zet Academie van de Stad projecten met en voor studenten op. Deze instantie is regelmatig op zoek naar gemotiveerde studenten die zich in willen zetten voor de stad of relevante werkervaring op…

NEDERLANDSE PROVINCIES

Categorie: infographics Opdrachtgever: Senior Publications Nederland b.v., redactie Plus Magazine Project: Plus Magazine heeft een serie gepubliceerd waarin de Nederlandse provincies werden belicht op telkens twee pagina’s met reistips en een provinciekaart. Voor elke aflevering van deze serie heb ik de kaart met de besproken bezienswaardigheden geïllustreerd.

STOOMKETELFABRIEK

Categorie: infographic Opdrachtgever: FPW Project: Voor het vastgoedproject 'de Stoomketelfabriek' heb ik de omgeving geïllustreerd die onder andere laat zien waar welke restaurants en musea liggen.

HANDELSMISSIE

Categorie: infographic, animatie Opdrachtgever: Ministerie van economische zaken (via Hustle Creatives) Project: In het najaar zijn er verschillende handelsmissies met staatssecretaris Martijn van Dam. Hierbij wil de staatssecretaris het bedrijfsleven laten zien wat de belangrijkste import en export is. Het doel is om het handelsbelang hiermee te benadrukken. Hiervoor maakte ik een infographic die in een oogopslag duidelijk…

EEN DAGJE UIT

Categorie: infographics Opdrachtgever: Sanoma, redactie Libelle Project: In de Libelle-rubriek ‘Een dagje uit’ wordt telkens een andere stad, streek of land in de spotlights gezet. Voor elke aflevering heb ik een geïllustreerde kaart of plattegrond gemaakt, met daarop de bezienswaardigheden die in de begeleidende tekst aan de orde komen. Telkens in andere kleuren en technieken die goed bij…

PROCES

Categorie: infographics Opdrachtgever: Veld organisatieontwikkeling Project: Door Veld organisatieontwikkeling werd ik ingehuurd om voor een van hun klanten een infographic te ontwerpen. Deze infographic laat zien wat de essentie van het bedrijf is en welke processen er uitgevoerd moeten worden.

NATIONAL GEOGRAPHIC TRAVELER MAGAZINE

Categorie: infographics Opdrachtgever: G+J Media Nederland C.V., redactie National Geographic Traveler Magazine Project: Elk seizoen heeft National Geographic Traveler Magazine een mooie roodtrip voor je uitgestippeld. Deze geïllustreerde kaarten laten zien waar de hotspots te vinden zijn.

FLEXTENSIE

Categorie: infographics Opdrachtgever: Flextensie Project: Flextensie is een sociale onderneming. Ze creeren kansen voor mensen die anders niet zo snel een baan vinden, op een manier die alle direct betrokkenen (gemeente, opdrachtgever, en vooral: kandidaat) ‘ontzorgt’. Met deze infographic moet duidelijk worden waarom het re-integratie instrument van Flextensie er is en welke problemen het oplost.

DE KAPPERSFIETS

Categorie: illustraties Opdrachtgever: Uitgeverij Bespeak Project: Deze uitgeverij maakt onder meer boeken voor kappers zodat zij hun ergonomische houding kunnen verbeteren. Aan de hand van deze infographic kan je precies zien waar je als kapper rekening mee hoort te houden.