Categories: wenskaarten

TROUWKAART JAIRI EN JOOST

Categorie: trouwkaarten Opdrachtgever: particulier Project: Voor deze trouwkaart is het gebied de Betuwe afgebeeld. Dit gebied laat niet alleen de trouwlocaties zien, maar ook de plaatsen waar zij zijn opgegroeid. Daarnaast zijn er twee miniatuurtjes van het bruidspaar zelf geïllustreerd in de kaart.

TROUWKAART MAARTJE EN TIM

Categorie: trouwkaarten Opdrachtgever: particulier Project: Rotterdam betekent veel voor dit koppel. Hun familie komt er vandaan, ze zijn er opgegroeid en ze verhuizen er weer naartoe. Op verzoek van het stel heb ik de Rotterdamse skyline afgebeeld met in de auto een portret van henzelf.

GEBOORTEKAARTJE MAX

Categorie: geboortekaarten Opdrachtgever: particulier Project: Het geboortekaartje van Max heeft als thema ‘de lucht’. Dit thema hebben de ouders ook gebruikt om de babykamer mee in te richten. Zo zijn de muren voorzien van wolken en heeft de vader een vliegtuig tot lamp omgetoverd. Het geboortekaartje kon natuurlijk niet achterblijven om tot dit thema te behoren.

GEBOORTEKAARTJE LUS

Categorie: geboortekaarten Opdrachtgever: particulier Project: Het geboortekaartje van Lus heeft een ‘zoet’ thema. Haar naam is opgebouwd uit gefotografeerd snoep en de illustraties zijn deels samengesteld uit snoepgoed.

GEBOORTEKAARTJE LILY

Categorie: geboortekaarten Opdrachtgever: particulier Project: Het geboortekaartje van Lily is helemaal afgestemd op het gezin. Lily is verwekt op Bali en daarom zie je verschillende elementen van deze reis terugkomen. In de verte zie je hun huis geïllustreerd die naar het bootje lonkt.

TROUWKAART MARIJE EN LAURENS

Categorie: trouwkaarten Opdrachtgever: particulier Project: Het eiland Terschelling betekent veel voor dit koppel. Het huwelijksaanzoek heeft er plaats gevonden en ook het huwelijk zal er worden voltrokken. Beide kaarten die ik heb gemaakt zijn daarom doortrokken van de eiland-sfeer. Op verzoek van het stel heb ik er voor gezorgd dat het geheel geen te vrouwelijke uitstraling heeft;…

GEBOORTEKAART GIULIA LOREN

Categorie: geboortekaarten Opdrachtgever: particulier Project: Voor dit geboortekaartje voor Giulia Loren heb ik als thema de nachtelijke hemel gekozen. De volle maan is een stoer element; de ouders van Giulia hebben veel met astrologie en dat komt op deze manier terug in het gekozen beeld.

TROUWKAART MARIANNE & PHILIPPE

Categorie: trouwkaarten Opdrachtgever: particulier Project: Op deze trouwkaart heb ik het koppel dansend geportretteerd. Het stel houdt van een romantisch plaatje en van witte en beige tinten en dat komt terug in het ontwerp en de kleurkeuze voor deze wenskaart.

GEBOORTEKAART YANNINCK

Categorie: geboortekaarten Opdrachtgever: particulier Project: Deze ouders wilden een uniek kaartje voor hun wondertje. Bij het tweede kindje heb ik het karaktertje van het eerste kaartje (het krokodilletje) terug laten komen. De maan had een bijzondere betekenis bij deze zwangerschap en daarom is het kindje de maan geworden met op de achtergrond zijn sterrenbeeld.